DAAROM KLINGER

PERSOONLIJK ADVIES

Bij KLINGER kunt u terugvallen op technische mensen die alles in het werk stellen om perfecte producten nóg verder te perfectioneren. Met advies én met technische assistentie. Maar altijd met úw eisen en wensen als uitgangspunt. Van KLINGER kunt u óók op aan als u concrete veiligheidseisen wilt hebben uitgewerkt voor producten die al zijn geleverd. Of bij problemen die tijdens een stop à la minute dienen te worden opgelost.

WERELDWIJD VERGAARDE KENNIS

KLINGER is wereldwijd actief met een sterk netwerk uit de KLINGER GROUP. Alle KLINGER bedrijven werken samen om de klant goed en snel te helpen. Als marktleider in afdichtingen en als belangrijk fabrikant van appendages beschikt KLINGER over kennis en mogelijkheden die geen ander kan bieden. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1886 is KLINGER in vandaag de dag een sterke internationale onderneming met een enorme hoeveelheid expertise.

ERVAREN EN BETROKKEN MEDEWERKERS

Kostenbesparing realiseert u door het inzetten van kwaliteitsproducten én door slimme keuzes te maken. Waar vervanging van producten vaak niet voldoende is, onderzoekt en verbetert KLINGER de ‘zwakke’ schakels in uw gehele productieproces. Onze betrokken en vakkundige adviseurs bestuderen uw vraagstuk uiterst zorgvuldig waarna wij, samen met u, bekijken welke oplossing voor u op de lange duur het hoogste rendement oplevert.

DESKUNDIGE PRODUCTSPECIALISTEN

KLINGER onderscheidt zich door productspecialisatie. Wij hebben 9 productspecialisten met ieder een eigen discipline. Ervaren en intelligente techneuten die door de leveranciers en fabrikanten van betreffende systemen zelf zijn opgeleid en getraind. Zij weten de ins- en outs, de do’s en dont’s van hun product in het productieproces. Het oplossen van ingewikkelde vraagstukken is hun passie.

GRONDIGE ANALYSE, DOORDACHTE OPLOSSINGEN

U komt niet voor een probleem, u komt voor een oplossing. Kleine nuance, groot verschil. Deze andere zienswijze bepaalt de praktische mentaliteit van onze medewerkers. Wij houden te allen tijde de juiste volgorde aan: dat betekent dat wij een proces of systeem altijd éérst grondig onderzoeken en analyseren. Aan de hand van onze bevindingen én op basis van onze kennis en kunde reiken wij u weloverwogen en doordachte oplossingen aan.

TOTAL COSTS OF OWNERSHIP (TCO)

KLINGER levert alleen technisch hoogwaardige producten. Soms iets duurder in aanschaf, maar op lange termijn renderend. Een belangrijke voorwaarde voor een geoptimaliseerd en veilig productieproces is dat het juiste product op de juiste positie wordt geplaatst. Dat het zorgvuldig wordt geïnstalleerd en frequent wordt gecontroleerd. Voor een optimale prestatie van onze producten, biedt KLINGER u productmanagement; wij leiden u op en begeleiden u in het oplossen van technische kwesties en knelpunten. Dit bevordert niet alleen de kwaliteit van uw productieproces, maar bespaart ook kosten op lange termijn. Uw investeringskosten zullen zich binnen afzienbare tijd ruim terugverdienen.

DUURZAAMHEID, CIRCULAIRE ECONOMIE

Onze bedrijfsvoering - KLINGER begrijpt de noodzaak van duurzaam produceren. In het belang van ons milieu, wil KLINGER een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van een veiligere en schonere leefomgeving. Onze acties in de bedrijfsvoering zijn erop gericht om materiaalverspilling te voorkomen. Via ons milieumanagement-systeem op basis van de norm NEN-EN-ISO 14001 wordt structureel aandacht besteed aan milieu in onze bedrijfsvoering.
Onze producten en systemen - Wij leveren betrouwbare producten en systemen die leiden tot minder emissie en minder kans op het ontsnappen van gevaarlijke vloeistoffen of gassen. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan lang mee. Waar producten van andere leveranciers veelal sneller vervangen dienen te worden, volstaat goed onderhoud en revisie bij veel KLINGER producten. Wij focussen ons op het maximaliseren van standtijden en het minimaliseren van waardevernietiging.