Noodgeval? Klinger produceert ook inhet weekend, zelfs 's nachts  

Folder Steekschijven en Steekschijfpakkingen Klinger
Download folder

 

 

 

Aanrijdbeveiligingen Klinger

 

Veilig werken aan uw installatie

met KLINGER steekschijven en steekschijfpakkingen.

Steekschijven en steekschijfpakkingen KLINGER BV

Gedurende turnarounds of fabrieksstops worden steekschijven en steekschijfpakkingen gebruikt voor het afblokken van installatiedelen. Dit maakt het mogelijk om bepaalde delen van het systeem drukloos te maken. Om deze handelingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, is het gebruik van kwalitatief hoogstaande steekschijven van groot belang. Wie anders, dan de grondlegger van revolutionaire afdichtingen KLINGER, kan u deze specifieke en betrouwbare steekschijven bieden.

Steekschijven

KLINGER produceert/ levert:
» Volgens klantspecificatie
» Uitvoering: rond, met steel of in briluitvoering.
» Eventueel op basis van huurovereenkomst

Steekschijfpakkingen mét steel

Vaak worden tijdens het afblokken met metalen steekschijven pakkingen gebruikt zonder steel. Hierdoor loopt men het gevaar dat men - na het verwijderen van de steekschijf - de ‘tijdelijke pakking' laat zitten en deze OPNIEUW tussen de flenzen wordt vastgezet. Met alle gevaren van dien!

Extra veiligheidsaspect door:

» Steel aan de pakking
» Type aanduiding op opdruk

Tijdens het verwijderen van steekschijven kunnen tijdelijke pakkingen per vergissing worden vervangen door een ander type en dus ‘verkeerde' pakking. Installaties zijn dan niet meer veilig en ook lekkages zullen snel zichtbaar worden. Deze vergissingen zijn eenvoudig te vermijden door het gebruik van onze steekschijfpakkingen.

Alle typen KLINGER flenspakkingen zijn namelijk ook verkrijgbaar in de vorm van steekschijfpakking inclusief steel EN opdruk. Hierdoor ziet u in één oogopslag welk type pakking tussen de flenzen is geplaatst en wordt het vervangen van de tijdelijke pakking door een definitieve en ‘zelfde type' pakking een stuk eenvoudiger.

Hogere kwaliteit door geavanceerde machines

KLINGER BV produceert zowel de steekschijven als de steekschijfpakkingen zelf in Rotterdam. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde machines waarmee wij op millimeters nauwkeuring uw schijven en pakkingen op maat kunnen snijden. Uiteraard met de hoogste kwaliteit die u van ons verwacht.
Doordat wij alles zelf in huis doen, kunnen wij ook snel leveren!!

Met onze laser snijder:

» Snijden wij o.a. RVS, carbon steel, hasteloy, inconel en koper
   met materiaaldiktes van 1,5, 2, 3, 4 en 5 mm.
» Is de snijkwaliteit beter dan die met een plasma- of watersnijder
» Zijn de toleranties zijn zeer klein (+/- 0,1 mm)
» Genereren wij een hoge productiesnelheid.
» Passen wij uw huidige steekschijven aan naar een andere uitvoering

 

Klinger steekschijven_en_steekschijfpakkingen

Gebruik ALTIJD steekschijfpakkingen!

Nog vaak zien en horen wij dat metalen steekschijven zónder pakkingen worden geïnstalleerd. Het risico dat de metalen steekschijf het flensoppervlak beschadigt is groot. Het ontstaan van toekomstige onveilige situaties wordt daarmee alleen maar vergroot. Voor een optimaal behoud van uw flenzen adviseert KLINGER u om metalen steekschijfpakkingen altijd in combinatie met steekschijfpakkingen toe te passen. Mocht de ruimte tussen de flenzen twee pakkingen en een extra steekschijf niet toelaten, dan dragen onze productspecialisten u graag ook mogelijke andere oplossingen aan.


Direct contact: 010-455 75 55 

Website design door Helderwerkt, Communicatiesupport. Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.