Folder Steamstar Klinger

 

 

Stoomtabel

Stoomtabel

Energy audits en controle

Klinger brent uw stoom- en condensaatsysteem optimaal in beeld.


Stop onnodig energieverlies met Klinger condenspotcontroles

U stelt alles in het werk om stoomverliezen te beperken. Niet alleen omdat het maken van stoom kostbaar is de alsmaar stijgende brandstofkosten, maar ook omdat verbranding van fossiele brandstoffen leidt tot CO2-emissie. En wat is er op tegen om zowel aan uw proceskosten als aan het milieu te denken? Klinger biedt u dé oplossing: SteamStar. Met één webbased applicatie kunt u het onderhoud van uw condensaatsystemen vereenvoudigen en optimaliseren.

Klinger voert de condenspot controles uit met behulp van het programma Steamstar®. Met deze uitgebreide rapportage kunt u niet alleen energie besparen en CO2 uitstoot verminderen, maar bovenal het rendement van uw installatie verbeteren en uw onderhoudskosten verlagen.

Steam audits

In elke installatie zijn locaties te vinden die qua stoomsysteem niet optimaal functioneren. De specialisten van Armstrong en Klinger kunnen tijdens de condenspotmeting ook deze bottlenecks rapporteren en adequate oplossingen aandragen. Indien gewenst kunnen onze specialisten ook energie-audits voor u uitvoeren om uw installatie nog verder te optimaliseren. Met Klinger heeft u de zekerheid dat uw installatie wordt gemeten door goed opgeleide medewerkers, met inachtneming van alle VCA-normen en richtlijnen. U ontvangt een duidelijke rapportage. Uitkomsten en adviezen worden persoonlijk met u besproken.

optimale bewaking van uw condensaatsysteem? Klinger is u graag van dienst. Ook voor uw industriële toepassingen is SteamStar de oplossing. Voor meer informatie kunt u de'Klinger SteamStar' brochure aan de rechterzijde van deze pagina downloaden, of neem rechtstreeks en geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling 'Appendages'.

 

Lees hier over onze best practice cases

Folder Best practice case Klinger bij Emmtec Services BV   Folder Klinger - Best practice case Klinger bij BioMCN Delfzijl   Best practice case Klinger - Apollo Vredestein  

 

Website design door Helderwerkt, Communicatiesupport. Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.