Klinger steunt Team Fast; stimuleren van alternatieve energiedragers

 

Team

Team FAST is een multidisciplinair team dat bestaat uit ruim 30 ambitieuze studenten van de TU Eindhoven en Fontys. Het team is ontstaan uit de Honors Academy van de TU/e.

Visie

Team FAST stelt zich een wereld voor waar duurzame energie de standaard is, zonder dat dit een negatieve impact heeft op onze maatschappij, economie en gewoontes. Team FAST zal een systeem creëren dat aansluit bij de huidige infrastructuur en daardoor makkelijker te implementeren is in de huidige manier van leven.

Doel

Het doel van Team FAST is om de bevolking bewust te maken van het bestaan van alternatieve energiedragers, zoals Hydrozine. Daarnaast stelt Team FAST zich ten doel om Hydrozine de veilige, duurzame en standaard energiedrager van de toekomst te maken.

Hydrozine

Hydrozine is een energiedrager die voornamelijk bestaat uit mierenzuur. Hydrozine kan worden gevormd door een chemische reactie van waterstof met CO2. Als Hydrozine later weer verbruikt wordt, komt de energie uit het Hydrozine vrij. Met deze energie kan van alles worden gedaan, zoals een voertuig aandrijven. 

Voor meer achtergrondinformatie zie website: www.teamfast.nl

Klinger steunt Team Fast; stimulatie van alternatieve energiedragers

 

Website design door Helderwerkt, Communicatiesupport. Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.