Klinger Switserland

 

 

Klinger Switserland

Wereldwijd actief in techniek

Klinger is gerenommeerd fabrikant en leverancier van procesgerelateerde technische producten zoals appendages en afdichtingen. Klinger is wereldwijd actief met een sterk netwerk van ‘the Global Group of independent Klinger companies', die 35 onafhankelijke Klinger bedrijven omvat, met meer dan 2000 medewerkers, en 135 Klinger partnerbedrijven. Alle Klinger bedrijven werken samen om de klant goed en snel te helpen, en voorraden zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Als marktleider in afdichtingen en als belangrijk fabrikant van appendages beschikt Klinger over kennis en mogelijkheden die geen ander kan bieden. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1886 is Klinger in 2011 een sterke internationale onderneming.

Klinger bedrijven hanteren overal ter wereld dezelfde effectieve kwaliteitssystemen. Klinger producten onderscheiden zich dan ook door effectiviteit en betrouwbaarheid.

 

Klik hier voor een overzicht van alle KLINGER bedrijven.

Website design door Helderwerkt, Communicatiesupport. Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.