Klinger

Klinger is specialist op het gebied van afdichtingen, appendages, aandrijvingen, slangen en industriële deursystemen. Het bedrijf - opgericht in 1886- is niet alleen een verkoop- en serviceorganisatie, maar Klinger is eveneens producent van een groot deel van de aangeboden producten.

Probleemoplossers in optima forma

U komt niet voor een probleem, u komt voor een oplossing. Kleine nuance, groot verschil. Die andere kijk bepaalt de praktische mentaliteit van onze medewerkers.

Professioneel advies

Bij Klinger kunt u terugvallen op productspecialisten en technische mensen die alles in het werk stellen om perfecte producten nog vérder te perfectioneren. Met advies, en met technische assistentie. Maar altijd met úw eisen en wensen als uitgangspunt. Van Klinger kunt u óók op aan als u concrete veiligheidseisen wilt hebben uitgewerkt voor producten die al zijn geleverd. Of bij problemen die tijdens een stop à la minute dienen te worden opgelost.

Moderne productie- en verkoopfaciliteiten

Een professionele fabriek is compleet geoutilleerd voor de productie van afdichtingen en het samenstellen van de juiste appendage, slangassemblage, mechanical seals volgens uw specificatie, inclusief zonodig afgeperst of anderszins getest met certificaat.

Service

Bij Klinger bent u verzekerd van service volgens de hoogste maatstaven. Snel, vakkundig en efficiënt. En 24 uur per dag, zeven dagen per week. Service van de zaak! Uiteraard is onze service afdeling in het bezit van het VCA**-certificaat.

Altijd op tijd en uit voorraad

Het voorraadbeheer is in het magazijn van Klinger vergaand geautomatiseerd. Dus: efficiënt en zeker. Moderne ICT-verbindingen tussen de diverse verkoopkantoren en magazijnen wereldwijd waarborgen een optimale coördinatie. Leveringen kunnen vaak nog dezelfde dag worden uitgevoerd.

Effectieve kwaliteitssystemen (NEN-EN-ISO 9001 / NEN-EN-ISO 14001)

Veiligheid voor alles. En daar handelen wij ook naar. Wij zijn ons bewust van de gevaren die de procesindustrie met zich meebrengen en bieden daarom weloverwogen en doordachte oplossingen.

In het belang van ons milieu en met het oog op onze kinderen, wil KLINGER een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van een veiligere en schonere leefomgeving.

KLINGER BV werkt al vele jaren volgens onder andere een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de internationale NEN-EN-ISO 9001 norm. Hiervoor zijn wij al meer dan 20 jaar gecertificeerd!

Met het oog op o.a. een schoon milieu, werken wij ook aan de implementatie en certificering van een milieu- managementsysteem op basis van de norm NEN-EN-ISO 14001.

Bij ons bent u verzekerd van een georganiseerde, nette en schone productie. Wij werken volgens de juiste procedures. Voorraden en benodigdheden zijn correct geïdentificeerd en levertijden worden goed bewaakt. Onze acties zijn erop gericht om materiaalverspilling te voorkomen en er is streng toezicht op het naleven van de veiligheidsregels. Onze medewerkers zijn betrokken en vakkundig en zich bewust van het belang van veilig en verstandig produceren.

Website design door Helderwerkt, Communicatiesupport. Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.